Zi: 20 octombrie 2014

ActualitateFlash

Piaţa Arras din Deva va fi reamenajată

Ieri, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, a fost supus votului şi adoptat proiectul de hotărâre care prevede „Amenajarea Pieţei Arras“ din municipiul Deva. Proiectul se va realiza pe fonduri europene, iar din septembrie 2015, toţi devenii se vor putea bucura de un loc special amenajat pentru petrecerea timpului liber, dar şi pentru a desfăşura diferite activităţi.

Read More
Sport

Au sprijinit România să devină lidera lumii

Sportivii clubului Heian Deva au cucerit şapte medalii la Campionatele Mondiale de karate WUKF pentru copii, cadeţi şi juniori, desfăşurate în Polonia şi au avut o contribuţie importantă la situarea României pe primul loc în clasamentul general pe medalii. Devenii antrenaţi de Marius Biji au obţinut două medalii de aur, una de argint şi patru de bronz, în vreme ce bilanţul general al delegaţiei tricolore a fost de 23 de medalii de aur, 22 de argint şi 40 de bronz. Pe locurile următoare în ierarhia pe naţiuni s-au clasat: Italia (22-20-38), Polonia (19-25-48), Anglia (14-15-20), Belarus (14-8-8) şi SUA (10-9-13).

Read More
Comunitate

Secţia Chirurgie a spitalului hunedorean, locul în care se salvează vieţi

Majoritatea spitalelor din ţară îşi cumpără aparatură modernă doar atunci când mai prind vreo finanţare de la Ministerul Sănătăţii sau de la autorităţile judeţene, respectiv locale. Dar cu toate acestea, medicii buni au rămas pe baricade, făcându-şi meseria, aşa cum i-au jurat lui Hypocrate. Un caz asemănător este cel al secţiei de Chirurgie Generală din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu“ Hunedoara, acolo unde lupta pentru viaţă se dă la orice oră din zi şi din noapte.

Read More