Teribilistul cu BMW vrea învoire de la judecători

03 NorocelMaximilian Gânju

Individul care a omorât cu bolidul său doi pietoni, chiar în centrul municipiului Petroşani, vrea ca magistraţii Judecătoriei Petroşani să-l învoiască mai multe ore pe zi. Şoferul teribilist este judecat pentru ucidere din culpă şi se află sub arest la domiciliu.

Codruţ Norocel Măturar (foto), tânărul de 21 de ani, din Petroşani, care a spulberat două persoane care se angajaseră în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, după cum au declarat anchetatorii, ar vrea ca instanţa care-l judecă să-i ridice din interdicţii. Mai exact, Norocel a cerut judecătorului să-i modifice obligaţiile impuse în cadrul măsurii preventive, respectiv aceea de a nu părăsi imobilul, prin acordarea permisiunii de a părăsi imobilul în intervalul orar 10,00-20,00. Individul a motivat solicitarea prin faptul că trebuie să se prezinte la locul de muncă. Cererea sa va fi luată în discuţie de judecătorul de caz la termenul de judecată de astăzi, marţi.
Codruţ Norocel Măturar a fost trimis în judecată de procurori la finele lunii septembrie a.c., fiind învinuit de ucidere din culpă în cazul a două persoane. Acesta se află în arest la domiciliu încă din luna aprilie, după ce judecătorii Tribunalului Hunedoara au decis că nu se impune menţinerea sa în arestul IPJ Hunedoara, aşa cum iniţial, stabiliseră magistraţii petroşăneni. Totodată, Norocel a beneficiat de o învoire, în august, pentru două ore, perioadă în care a putut să-şi întocmească documentele de naştere ale copilului său. În urma accidentului, trei copii au rămas fără părinţi, unul dintre ei fiind un minor olimpic şi un extrem de talentat pianist.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.