Taekwon-do. Instruire de nivel naţional la Timişoara

5 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Clubul de Taekwon-do Pantera Neagră Petroşani a fost prezent cu 19 sportivi la stagiul tehnic regional de perfecţionare de la Timişoara, instruirea fiind organizată de către Comisia tehnică a Federaţiei Române de Taekwon-do itf. Sportivii participanţi au avut posibilitatea să înveţe o gamă largă de cunoştinţe noi în această disciplină, iar competiţiile din acest an vor fi mult mai spectaculoase.

„Acest stagiu de perfecţionare în Taekwon-do itf a fost bine-venit pentru sportivii clubului nostru care cred eu că în acest an vor avea rezultate mai bune. Ştiu că va fi o muncă enormă pentru clasarea pe o poziţie cât mai bună în campionat“, a declarat antrenorul Ionuţ Lascău.
Karateka de la Pantera Neagră Petroşani urmează o pregătire intensă pentru Campionatele Naţionale din acest sezon competiţional. Prima competiţie va fi la Deva în luna martie, apoi în luna mai, alte întreceri sunt programate la Târgu Mureş. Între cele două concursuri, multiplul campion naţional Alexandru Molnar (în foto cu antrenorul) va reprezenta România la Campionatul European din luna aprilie. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. Cetate Deva şi-a întărit lotul de jucători

LPS Cetate Deva şi-a încheiat perioada de cantonament efectuată la Geoagiu, iar lotul de jucători a revenit în localitate, unde...

Se caută manager pentru Spitalul Judeţean!

Va avea loc un nou concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva!

Cade sau nu Guvernul Orban?

Moţiunea de cenzură „Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti“, iniţiată de PSD şi UDMR, după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea...

Închide