Lideră de nerecunoscut în fotbalul mic

Ciprian Marinuţ

CS Vulcan, lidera Ligii a IV-a, a suferit primul eşec din acest sezon, scor 0-3, în partida din deplasare cu Zarandul Crişcior, ocupanta locului 15, şi a pus punct parcursului perfect din campionat. Ocupanta locului secund, Aurul Brad, a câştigat, acasă, jocul cu Minerul Aninoasa, scor 3-1, şi a reuşit să egaleze la puncte lidera, CS Vulcan.

„Ne-am bătut singuri”
Cu un parcurs perfect în primele nouă etape, lidera CS Vulcan s-a împotmolit pentru prima dată în acest campionat pe terenul ambiţioasei Zarandul Crişcior, formaţie din subsolul clasamentului. Trupa din Valea Jiului a fost de nerecunoscut, în vreme ce moţii au prins o zi de excepţie. „Jucătorii noştri au crezut că vor câştiga prin simpla prezenţă în teren, pentru că eram pe primul loc, şi au fost de nerecunoscut. Au suferit de lipsă de concentrare şi nu şi-au făcut jocul obişnuit. Cei de la Zarandul au avut trei şuturi la poartă şi au marcat de trei ori, de două ori, în urma unor erori ale portarului nostru. E drept că ne-au lipsit doi titulari, însă chiar şi rezervele ar fi trebuit să aibă un randament bun”, a spus Neluţu Pantelimon, preşedintele grupării CS Vulcan.

Luptă strânsă
Pasul greşit al echipei CS Vulcan a reaprins lupta pentru fotoliul de lider, întrucât Aurul Brad a reuşit să egaleze la puncte echipa din Valea Jiului. Brădenii s-au impus cu 3-1 în partida cu Minerul Aninoasa, la capătul unui meci pe care l-au controlat în totalitate. „Leaha (min. 6) a deschis scorul pentru Aurul, minerii au marcat în propria poartă în minutul 20, pentru 2-0, iar Bănărescu (50) a dus scorul la 3-0, cu o lovitură de cap. Minerul Aninoasa a reuşit golul de onoare, în minutul 80”, a spus Grigore Verde, preşedintele clubului Aurul Brad. Scorul etapei a XI-a în Liga a IV-a l-a realizat Dacia Orăştie, care s-a distrat în meciul cu Victoria Călan şi a câştigat cu 10-2.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 25.10.2011

Ioan Mălin Şerban,   fotbalist Mureşul Deva Pentru că a primit al doilea cartonaş galben, în urma unui gest copilăresc, şi

Bulina albă 25.10.2011

Aurel Şunda, antrenor FC Hunedoara Pentru că schimbările făcute în lotul şi în tactica alb-albaştrilor au dat roade, iar FC

Centrul Petroşaniului va fi supravegheat video

Pentru aproape 500.000 de lei, o firmă din Bucureşti va instala sistemul de supraveghere video integrat în municipiul Petroşani.

Închide