Cristina Vasiu a lansat single-ul şi videoclipul „Hoţ de inimi“

3 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Exclusiv

07-cristina-vasiu-2Cristina Vasiu (foto), talentata interpretă din Hunedoara, remarcată după participările sale la Vocea României şi în finala Eurovision România 2015, a lansat recent single-ul şi videoclipul „Hoţ de Inimi“, alături de What’s Up – melancolia unei „poveşti ca un vis“ şi entuziasmul unei revederi.
Single-ul „Hoţ de inimi“ este compus de băieţii de la Deepcentral, George Călin şi Doru Todoruţ, alături de What’s Up şi Loredana Cavasdan şi produs în studioul Hitcentral.
„Hoţ de inimi, piesa la care s-a muncit în studioul băieţilor de la Deepcentral, ajunge în sfârşit la urechile voastre. Iubesc piesa asta şi tremur de emoţie de fiecare dată când o cânt! Îmi doresc din suflet să ajungă în inimile voastre, pentru că fiecare dintre noi a trăit, la un moment dat, o «poveste ca un vis». Am avut plăcerea să lucrez cu o echipă de oameni extrem de talentaţi, şi nu pot decât să mă înclin în faţa lor şi să le mulţumesc. Sunt mândră de colaborarea cu What’s Up, este un om talentat şi muncitor. Iar piesa asta nu ar fi sunat niciodată atât de bine, fără povestea lui!“, declară Cristina Vasiu.
„Nu mi se prea potriveşte mie titulatura de «Hoţ de inimi», după cum puteţi vedea, nu joc eu rolul din poveste. Lăsând la o parte gluma, m-am bucurat foarte mult de această colaborare, o ştiu pe Cristina şi îi ştiu vocea inconfundabilă, încă din momentul în care a participat la Vocea României“, a declarat What’s Up.
07-cristina-vasiu-1Videoclipul este regizat de Cătălin Bugean şi a fost filmat pe parcursul a 12 ore, într-o locaţie poetică din centrul Bucureştiului. Intensitate, sensibilitate, fragilitate sunt elementele unei poveşti cinematografice, inspirate din iubire, de lipsa ei, şi din dorinţa unui nou început, este povestea dintre personajul interpretat de  Cristina şi cel interpretat de actorul Daniel Achim.
De la participarea din cadrul emisiunii-concurs Vocea României şi până în prezent, Cristina Vasiu a lansat piese ca „Nu pot uita“ (feat. Mika Moupondo), „Nowhere“ (piesa care marchează participarea artistei în cadrul Eurovision România), 2.2 Story (alături de DJ Sava) sau colaborarea cu DiezZ pentru piesa „Scurtmetraj“.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Preşedintele Consiliului Judeţean pune presiune pe drumari

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, le-a cerut constructorilor care au câştigat licitaţiile pentru întreţinerea şi modernizarea drumurilor judeţene, să...

Comuna Luncoiu de Jos – un paradis al… enduriştilor

Pe lângă aerul curat, ţuica tare (bună), mâncăruri alese şi meşteri pricepuţi, comuna Luncoiu de Jos mai are şi câteva...

Cea mai bună din oraş la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Echipa de fotbal a Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” din Deva a câştigat etapa municipală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar...

Închide