Cinci hunedoreni reţinuţi de poliţişti pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi lovire

În data de 02 decembrie, în jurul orei 21.00, la Poliţia Municipiului Hunedoara s-a prezentat un minor de 17 ani, care a reclamat că, în data de 27.11.2020, în jurul orei 20.00, în timp ce plimba cu doi prieteni în zona Grădinii Zoologice, din municipiul Hunedoara, lângă ei a fost oprit un auto­tu­rism, condus de o femeie, iar din acest autoturism a coborât un bărbat de 34 de ani, cunoştinţă, care l-a lovit peste faţă şi l-a urcat în autoturism, fără voia lui, după care l-a dus într-un apartament, din municipiul Hunedoara, unde l-a lovit şi i-a sustras un telefon mobil în valoare de 1.000 lei, pe motiv că minorul i-ar fi sustras anumite lucruri cu o seară în urmă, când a fost la domiciliul său. În jurul ore 22.30, minorul a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va plăti suma de 500 de lei bărbatului. Minorul a suferit mai multe leziuni corporale.
În data de 9.12.2020, în urma cercetărilor şi a percheziţiilor domiciliare efectuate în baza sesizării victimei, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au reţinut, pentru 24 de ore, 5 persoane, cu vârste cu­prinse între 16 si 34 de ani, din municipiul Hunedoara, care sunt cercetate pentru sa­vârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi lovirea sau alte violenţe, în calitate de autori sau complici, după caz, se precizează în co­mu­nicatul IPJ Hunedoara.
Ieri, joi, 10 decembrie, cele 5 persoane au fost prezentate cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecă­toria Hunedoara. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare