Cinci hunedoreni reţinuţi de poliţişti pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi lovire

10 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În data de 02 decembrie, în jurul orei 21.00, la Poliţia Municipiului Hunedoara s-a prezentat un minor de 17 ani, care a reclamat că, în data de 27.11.2020, în jurul orei 20.00, în timp ce plimba cu doi prieteni în zona Grădinii Zoologice, din municipiul Hunedoara, lângă ei a fost oprit un auto­tu­rism, condus de o femeie, iar din acest autoturism a coborât un bărbat de 34 de ani, cunoştinţă, care l-a lovit peste faţă şi l-a urcat în autoturism, fără voia lui, după care l-a dus într-un apartament, din municipiul Hunedoara, unde l-a lovit şi i-a sustras un telefon mobil în valoare de 1.000 lei, pe motiv că minorul i-ar fi sustras anumite lucruri cu o seară în urmă, când a fost la domiciliul său. În jurul ore 22.30, minorul a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va plăti suma de 500 de lei bărbatului. Minorul a suferit mai multe leziuni corporale.
În data de 9.12.2020, în urma cercetărilor şi a percheziţiilor domiciliare efectuate în baza sesizării victimei, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au reţinut, pentru 24 de ore, 5 persoane, cu vârste cu­prinse între 16 si 34 de ani, din municipiul Hunedoara, care sunt cercetate pentru sa­vârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi lovirea sau alte violenţe, în calitate de autori sau complici, după caz, se precizează în co­mu­nicatul IPJ Hunedoara.
Ieri, joi, 10 decembrie, cele 5 persoane au fost prezentate cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecă­toria Hunedoara. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu renunţă la tradiţie! Festivalul Crailor se ţine în mediul on-line

Maximilian Gânju Festivalul-concurs derulat în municipiul Lupeni, devenit tradiţie, va avea loc şi în acest an. Craii se vor întrece...

Sute de milioane de euro pentru Valea Jiului

România va avea la dispoziţie 1,65 miliarde de euro, iar mare parte din aceşti bani ar urma să ajungă în...

Administratorul public al judeţului, Costel Avram, a fost externat din spital

Sorina Popa Administratorul public al judeţului, Costel Avram (foto), a fost externat ieri din Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie...

Închide