Când va începe noul sezon fotbalistic pentru ligile II şi III

3 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit datele de începere ale noului sezon din ligile a II-a şi a III-a. S-a decis totodată ca Supercupa României să se dispute pe 6 iulie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

„S-a stabilit şi calendarul competiţional pentru sezonul următor, Liga a II-a va începe pe 3 august, Liga a III-a va începe pe 24 august, finala Cupei României se va disputa pe data de 23 mai 2020. Supercupa României se va disputa pe 6 iulie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Ne-am dorit să inaugurăm stadionul din Târgu Jiu, dar informaţiile pe care le avem nu ne oferă destule garanţii să luăm în considerare ca Supercupa să se desfăşoare pe 6 iulie la Târgu Jiu”, a afirmat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.
Pentru judeţul Hunedoara este important dacă echipa deveană LPS Cetate va avea şansa să fie reprimită în Liga a treia, în condiţiile în care este posibil ca unele echipe să se retragă sau să nu se mai înscrie în competiţie. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consiliul Judeţean, darnic cu bisericile

Ca în fiecare an, Consiliul Judeţean este darnic cu bisericile din judeţ, finanţările nerambursabile fiind mult mai mari de data...

Fotbal. Energeticianul pleacă din Petroşani?

Doi ani a jucat la Petroşani formaţia ACS Energeticianul, un an în Liga a treia sub denumirea de Şirineasa şi...

Judo. Echipa României, medalie de argint la Varşovia

Judoka români au cucerit patru medalii la individual şi medalia de argint în întrecerea pe echipe din cadrul Campionatelor Europene...

Închide