Consiliul Judeţean, darnic cu bisericile

3 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Ca în fiecare an, Consiliul Judeţean este darnic cu bisericile din judeţ, finanţările nerambursabile fiind mult mai mari de data asta.
Astfel, aleşii judeţeni au aprobat, din nou, sume consistente pentru 108 parohii ortodoxe, romano-catolice, biserici penticostale şi unitariană. Este vorba de 2,7 milioane de lei, dublu faţă de cât au alocat anul trecut consilierii judeţeni pentru biserici. Cel mai mult au primit câte 100.000 de lei, Parohia Ortodoxă Brad III, Parohia Ortodoxă Vulcan Centru Vechi, Parohia Ortodoxă Ţebea, şi Parohia Ortodoxă Sf. Apostol Întâiul Mucenic.
Asociaţiile care promovează valorile culturale au primit 400.000 de lei, asociaţiile sportive au la dispoziţie un milion de lei, iar organizaţiile pentru tineret beneficiază de sume nerambursabile de 400.000 de lei. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal. Energeticianul pleacă din Petroşani?

Doi ani a jucat la Petroşani formaţia ACS Energeticianul, un an în Liga a treia sub denumirea de Şirineasa şi...

Judo. Echipa României, medalie de argint la Varşovia

Judoka români au cucerit patru medalii la individual şi medalia de argint în întrecerea pe echipe din cadrul Campionatelor Europene...

La drumul din Masivul Parâng se va lucra 24 de ore din 24

Ieri, administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, s-a aflat în Masivul Parâng, acolo unde se derulează una dintre cele...

Închide