Adolescent bătut şi jefuit pe stradă

8 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un adolescent de 15 ani a fost bătut şi apoi buzunărit pe stradă. Tâlharul i-a luat telefonul mobil, dar nu s-a bucurat prea mult pentru că a fost prins.
„La sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat un minor în vârstă de 15 ani, care a sesizat faptul că în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe o alee pietonală din Hunedoara, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de un bărbat, care i-a sustras din buzu­narul hainei telefonul mobil. În urma cer­ce­tărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Inves­ti­gaţii Criminale Hunedoara au identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei reclamate”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pentru o perioadă de 24 de ore iar magistraţii vor de­cide ce măsură se impune pe durata cerce­tărilor. Individul este cercetat penal sub as­pec­tul săvârşirii infracţiuni de tâlhărie califi­cată. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânăr din Petroşani, care a tâlhărit o fată, depistat de jandarmi

Jandarmii hunedoreni aflaţi în misiune pe raza municipiului Petroşani, în noaptea de 05/06 noiembrie 2020, în jurul orelor 23.40, în...

Condamnată pentru că şi-a ucis fetiţa nou născută

O femeie din Simeria a fost condamnată de magistraţi la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a...

Sancţionat pentru lăsarea în libertate a câinilor periculoşi

Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi, vineri, că doi câini din rasa American Staffor­dshire Terrier, fără botniţă (foto), se află pe...

Închide