Tânăr din Petroşani, care a tâlhărit o fată, depistat de jandarmi

8 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Jandarmii hunedoreni aflaţi în misiune pe raza municipiului Petroşani, în noaptea de 05/06 noiembrie 2020, în jurul orelor 23.40, în zona comercială din centrul localităţii, au observat o tânără care avea un comportament agitat.
Jandarmii au aflat de la aceasta că un tânăr, pe care îl cunoştea, a sustras unei prietene, prin folosirea de acte de violenţă, un portofel şi telefonul mobil, acţiunea având loc în prezenţa sa.
Jandarmii au condus tânara la sediul Poliţiei municipiului Petroşani, unde se afla şi victima. Ulterior, jandarmii s-au de­plasat la locuinţa agresorului, un tânăr de 19 ani, domiciliat în municipiul Petro­şani, unde au fost găsite bunurile sus­trase. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei mu­ni­cipiului Petroşani. În cauză, jandarmii au în­tocmit acte de sesizare, cu privire la să­vâr­şirea faptei de tâlhărie, care au fost înain­tate compartimentului de specialitate din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnată pentru că şi-a ucis fetiţa nou născută

O femeie din Simeria a fost condamnată de magistraţi la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a...

Sancţionat pentru lăsarea în libertate a câinilor periculoşi

Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi, vineri, că doi câini din rasa American Staffor­dshire Terrier, fără botniţă (foto), se află pe...

Viteza face victime

Un şofer de 46 de ani, din Haţeg, a ignorat faptul că drumul este ud şi a călcat acceleraţia mai...

Închide