Condamnată pentru că şi-a ucis fetiţa nou născută

O femeie din Simeria a fost condamnată de magistraţi la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a vătămat fătul şi apoi i-a aruncat trupul la gunoi. Decizia Judecătoriei Deva nu este definitivă, iar dosarul a ajuns în judecată în vara acestui an deşi s-a petrecut în urmă cu cinci ani.
Conform anchetatorilor, femeia mai avea cinci copii din diferite relaţii şi îşi găsise un nou iubit. Şi acesta avea doi copii, aşa că i-a spus că nu mai vrea un nou copil, numai că tânăra, Maria M. a rămas însărcinată. O perioadă a încercat şi reuşit să-şi ascundă sarcina, dar a fost descoperită când se apropia de termen şi a recunoscut că este gravidă. Procurorii au mai stabilit că tânăra a născut acasă, într-un lighean, şi a tras fătul, o fetiţă, de cap rănind-o mortal. A luat apoi trupul fără viaţă şi l-a aruncat la containerul de gunoi din apropierea blocului în care stătea.
Cadavrul micuţei a fost descoperit de un bărbat care căuta prin gunoi, acesta alertând autorităţile. Din cauza naşterii neasistate de medici, femeia a ajuns la spital iar astfel autorităţile au putut, pe baza probelor ADN, să dovedească faptul că fătul găsit în gunoi este al ei. Judecătorii i-au suspendat executarea pedepsei însă au obligat-o să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare