Eveniment

„Oferim 1.000 euro pentru gãsirea fratelui”

Dan Terteci

Rudele unui tânăr de 20 de ani, cetăţean belgian de origine română, dispărut în urmă cu doi ani din satul hunedorean Sîntandrei, oferă o recompensă de 1.000 de euro celui ce dă poliţiei informaţii care să ducă la găsirea sa.
Bărbatul, care are un handicap psihic, este dat în urmărire naţională, după ce fraţii săi au depus plângere la poliţie că a dispărut în urmă cu doi ani. „Fratele meu a locuit cu mama, cu mine şi cu încă un frate în Belgia. Noi am avut necazuri şi am ajuns la închisoare, iar mama noastră s-a prăpădit. Fratele meu a fost luat în grijă de o mătuşă, care locuia în Sîntandrei. A dispărut în urmă cu doi ani şi de atunci l-au căutat rudele, dar nu l-au găsit. Mătuşa s-a mutat şi ea în străinătate, în Austria, iar de fratele meu nu mai ştim nimic. Oferim 1.000 de euro recompensă, persoanei care îl găseşte”, a declarat fratele celui dispărut, Constantin Covaci.
În urmă cu câteva zile, când au fost eliberaţi din penitenciar, fraţii tânărului dispărut au început să-l caute. Ei au cerut ajutorul poliţiei şi acum, Nicolae Covaci este căutat în toată ţara. „Tânărul nu a fost găsit şi s-a decis darea lui în urmărire naţională. Cei care pot da relaţii despre el sunt rugaţi să anunţe la 112 sau la cel mai apropiat sediu de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Magda Popa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura