Sport

„Nemuritorul” a mai „murit” puţin

Ciprian Marinuţ

Gică Barbu, cel mai longeviv antrenor din liga secundă, şi-a mai dirijat o dată echipa spre eşec, Mureşul Deva fiind învinsă fără drept de apel, în deplasare, de Arieşul Turda, scor 2-0.

Boală veche vs tratament nou
Mureşul s-a prezentat la meciul cu Arieşul Turda tot cu Gică Barbu pe banca tehnică, deşi antrenorul anunţase că demisionează, după eşecul de acasă (1-2) cu Gaz Metan Craiova. Drept urmare, echipa deveană a suferit de aceleaşi boli vechi care au retrogradat-o sezonul trecut şi au băgat-o în subsolul clasamentului în primele etape de acum.  „Cei de la Turda au fost mai determinaţi (n.r. şi în consecinţă logică, devenii au fost apatici) şi în prima repriză ne-au dominat. După pauză, am reuşit să echilibrăm jocul, dar se pare că nu avem puterea de a marca. Avem probleme, ne adâncim din ce în ce mai rău. Vom vedea ce se mai poate face până la iarnă (deci, totuşi, nu mai demisionează???? n.r.)”, a spus Gică Barbu, după meci, pentru site-ul www.ligab.ro.
În schimb, Arieşul, care a mutat inspirat prin aducerea antrenorului  Florin Fabian în rol de „tratament nou”, a jucat mai bine şi a câştigat fără dubii. „Ne-am dorit foarte mult victoria. Mă bucur că am reuşit să schimb atitudinea unor jucători, să-i fac să evolueze mai hotărâţi şi sper ca prin rezultate să determinăm factorii de decizie  să redreseze situaţia financiară a clubului. Am încercat să schimb ceva şi în legătură cu aşezarea şi sistemul de joc şi mă bucur că în mare parte, dar mai ales în prima repriză, jucătorii au făcut ceea ce le-am cerut”, a spus tehnicianul turdean. Golurile gazdelor au fost marcate de Şaim (23) şi C. Bucur (34).

2 comentarii la „„Nemuritorul” a mai „murit” puţin

  • Ar trebui sa va lasa-ti la vatra,d-nu Barbu.sunteti un antrenor slab si jucatorii la fel.Lor le place mai bult bautura,la care sunt campioni.

  • Nea Gica..se scrie lasati…LEGAT…nu e nevoie de cratima..!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura