Verdictul în cazul PNL Deva, amânat pentru septembrie

26 iulie 2010 | Adauga un comentariu

Nicolle Ebner

Judecarea pe fond a recursului depus de primarul Mircia Muntean (foto stânga), la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL, a fost amânată pentru luna septembrie, deoarece, în această perioadă, câţiva dintre membrii completului de judecată sunt în vacanţă.

Toamna, se numără… deciziile

Pe 15 iulie, în faţa judecătorilor Curţii de Onoare şi Arbitraj a PNL, a avut loc prima înfăţişare a celor două tabere care-şi dispută preşedinţia organizaţiei municipale Deva a PNL, a lui Mircia Muntean şi cea a lui Florin Oancea (foto dreapta).

Atunci, au fost audiaţi câte doi martori. Martorii primarului Devei au declarat că o parte dintre delegaţii care au votat la alegerile PNL Deva din 9 iunie, nu sunt membri de partid şi din acest motiv, s-a denaturat rezultatul alegerilor. Martorii lui Florin Oancea au depus în faţa instanţei de partid, copii după procesele verbale, prin care susţin că toţi delegaţii prezenţi sunt membri PNL. În această săptămână, Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL urma să judece cauza pe fond şi să dea verdictul, însă, doi dintre judecători au plecat în concediu, iar următorul termen a fost stabilit pentru începutul lunii septembrie.

Tot la începutul lunii septembrie, mai exact în data de 8 septembrie, urmează să se dea verdictul şi în dosarul „Oancea & Consiliul Local Deva”, prin care preşedintele PNL Deva, Florin Oancea, a atacat în Contencios Administrativ, hotărârea prin care a fost schimbat din funcţia de viceprimar, la începutul lunii aprilie.

Publicat in: Politica si administratie


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Hoţi de energie electrică

Trei familii din localitatea Uricani au ajuns în vizorul procurorilor, după ce au fost prinse că furau energie electrică. Sâmbătă,...

Doi ex-jiulişti, în Iordania

Fostul jucător al echipei Jiul, Mircea Ilie (foto), s-a decis să plece în străinătate şi a semnat pe un an...

Tarif de criză, pentru clienţi în criză

Două companii de taxi din Deva au hotărât, începând de săptămâna trecută, să scadă tariful de transport, per kilometru, cu...

Închide