Gura lumii

7 august 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii
Să auzi şi să nu crezi! Cică un săgetător, ce e drept, picat în dizgraţia şefilor de oareşce vreme, a reuşit să demonstreze, în instanţă, că schimbarea lui din funcţia de conducător al unei instituţii judeţene, pe baza unei ordonanţe emise pe fugă de actuala putere, a fost abuzivă. Gurile rele spun că săgetătorul, în loc să plece cu coada între picioare, aşa cum au făcut ceilalţi şefi de instituţii din acelaşi partid, s-a luat la trântă cu puterea şi a demonstrat, prin intermediul instanţei, că actul normativ de care s-a făcut uz şi modul în care l-au hâşâit din fotoliul călduţ în care se obişnuise deja de câţiva ani, avea hibe serioase din punct de vedere legislativ. Şi uite aşa, mai spun gurile rele, statul are de plătit săgetătorului o grămadă de bani, respectiv salariile care i s-ar fi cuvenit pentru postul de director judeţean. Cică, pe săgetător, în actuala conjunctură economică, dar şi administrativă, nu-l mai tentează funcţia deţinut. Aşa că, stă cuminte în banca lui, într-unul din birourile instituţiei, fără să facă mare lucru, dar bine remunerat, hotărât să facă tot mai puţine valuri.
 
Gurile rele au împânzit tot sudul judeţului, şi după cum se vede, încet, încet, şi zona centrală, cu zvonul potrivit căruia, un parlamentar trandafiriu, mare-n gură-mic în fapte, se chinuie de ceva vreme să-şi facă ziar personal. Dar nu oricum, ci pe banii primăriilor, care, chipurile, şi-ar plăti astfel serviciile, favorurile şi intervenţiile pe care parlamentarul s-a lăudat că le-a făcut, pentru ei, pe la boşii din parlament şi din guvern. Odată scăpat de corvoada finanţării – că doar nu era să scoată bani din propriul buzunar, când sunt atâtea vaci de muls – trandafiriul a dat sfoară în ţară că angajează gazetari. De râsu curcilor, nu alta, când s-a trezit că toată lumea, ba îi întoarce spatele, ba nu-i răspunde la telefon, în ciuda apelurilor insistente. Cică, oricât ar fi ei de mulţi şi de slab plătiţi, jurnaliştii nu vor să fie slugile unui parlamentar, care nu-şi respectă promisiunile şi pe care nu te poţi baza. Tot gurile rele spun că partidul n-are nici un clin şi nici o mânecă în fiţuica săptămânală al cărei scop ar trebui să fie acela de preaslăvire şi osanale la adresa creatorului, adică a trandafiriului. Şi uite aşa, planul măreţ al parlamentarului pare să fi fost zădărnicit din faşă.
Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. trandafir spune:

    E vorba de cosmin nicula,senator PSD

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cum să pleci în vacanţe (relativ) ieftine

Cu siguranţă, că şi dumneavoastră aţi avut acea senzaţie ciudată, când v-aţi dat seama că a trecut un an, atunci...

Cum ne facem de mirul lumii

Aşa cum puteţi citi în interiorul ziarului, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a sancţionat drastic handbalul românesc, lucru care pune...

Dinamită pe malul Cernei

Un bărbat din comuna Topliţa a găsit, ieri, pe malul râului Cerna, un calup de dinamită, care avea la unul...

Închide