L-a înjunghiat de 3 ori în inimã

03 carmen

Procurorii care se ocupă de cazul crimei săvârşite de cei doi studenţi la Medicină din Timişoara nu vor schimba încadrarea juridică a faptelor deocamdată, deoarece Carmen Bejan (foto) l-a înjunghiat pe Trifu Shrottu doar după ce acesta fusese deja omorât cu pumnii şi picioarele de prietenul ei, Sergiu Florea.

L-a atacat cu spray-ul paralizant
Conform noilor mărturii ale celor doi suspecţi, se pare că victima a acostat-o pe studenta timişoreană pe stradă şi nu printr-un anunţ de mica publicitate, aşa cum s-a crezut până acum. Atunci, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, pentru a se întâlni în vederea unei partide de sex. Atunci când prietenul fetei a intrat în camera de la cămin, l-a găsit pe Trifu Shrottu cu mâinile la ochi, după ce fata i-a dat cu spray paralizant.

Bătrânul vroia sex oral
Carmen Bejan povesteşte că totul a plecat de la faptul că bătrânul insista pentru o partidă de sex oral, deşi se înţeleseseră că va fi vorba doar despre sex normal. După acest moment, Sergiu Florea s-a aruncat asupra lui Trifu şi l-a bătut cu pumnii şi picioarele. Pusă la pământ, victima a fost înjunghiată de trei ori în inimă de Carmen Bejan, care a vrut să se asigure că Trifu Schrottu este mort. Cei doi tineri au admis că ideea tranşării cadavrului le-a aparţinut amândurora. Au plecat imediat după crimă la un supermarket şi au cumpărat un geamantan şi sacii de plastic în care ulterior au băgat părţi din corpul victimei. Deoarece nu încăpea în valiză, studenţii au vrut să taie capul bătrânului, dar până la urmă au renunţat şi i-au tăiat picioarele. „Proba care va duce la stabilirea adevărului este raportul medico-legal. Clienta mea, chiar dacă a declarat că a folosit acel cuţit, a făcut menţiunea că l-a tranşat când victima era deja decedată, în urma loviturilor cauzate de inculpatul Florea“, a declarat Claudia Cîndea, avocata studentei Carmen Bejan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare