Zi: 10 martie 2015

EvenimentFlash

Percheziţii la oameni de afaceri din judeţ

Ieri, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au făcut 61 de percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţiile au avut loc în municipiul Bucureşti şi în alte 10 judeţe din ţară (Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor, Gorj, Caraş-Severin, Vâlcea, Dolj, Dâmboviţa şi Hunedoara), atât la domiciliu, cât şi la sediile societăţilor administrate de acestea. În judeţul nostru au fost şase descinderi ale mascaţilor, în municipiul Deva şi în municipiul Petroşani.

Read More
FlashPolitica si administratie

Peste căminul cultural din Cristur se aşterne paragina

Cu mai bine de jumătate de secol în urmă, locuitorii, pe atunci ai comunei Cristur, şi-au construit cu forţe proprii un imobil care să le servească drept cămin cultural. De la terenul pe care s-a ridicat clădirea, până la materialele de construcţii, toate au fost donate sau cumpărate de primărie şi de oamenii din sate. Deşi efortul de atunci a fost mare, acum, imobilul este lăsat în paragină. Cu geamurile sparte şi acoperişul avariat, edificiul cultural a devenit mai degrabă o emblemă a nepăsării autorităţilor locale, decât un punct de atracţie pentru localnici, aşa cum a fost odată.

Read More
Actualitate

Ani grei de închisoare pentru tâlharii de la Gerom

Cei şapte indivizi care au legat fedeleş un paznic şi l-au bătut pentru a fura o bucată de cupru, au fost trimişi după gratii fiind condamnaţi pentru tâlhărie calificată la pedepse cuprinse între cinci ani şi 1 an de închisoare. Aceştia vor trebui să plătească şi despăgubiri către firma fostului prefect de Hunedoara, Aurelian Serafinceanu, la care era angajat paznicul, peste 5000 de lei despăgubiri.

Read More
Actualitate

C.A.R. PARÎNGUL PETROŞANI, PERFORMANŢÃ ŞI NOTORIETATE

C.A.R. PARÎNGUL este continuatoarea tradiţiilor deţinute de casele de ajutor din Valea Jiului, funcţionând în această organizare din anul 2006, când prin fuziunea a trei case de ajutor aflate în declin din cauza evoluţiei spre desfiinţare a întreprinderilor în care funcţionau, s-a născut C.A.R. PARÎNGUL PETROŞANI. Cele trei case de ajutor care au fuzionat la iniţiativa şi cu sprijinul Uniunii Teritoriale Hunedoara a C.A.R. au fost C.A.R. Preparatorul, C.A.R. EM Livezeni şi C.A.R. Aninoasa. Odată cu înfiinţarea noii structuri s-a externalizat şi sediul noii Case de ajutor reciproc, care în noua formulă va funcţiona ca o casă de ajutor reciproc cu caracter teritorial, consecinţele pozitive neîntârziind să apară.

Read More