Zi: 24 februarie 2015

FlashPolitica si administratie

Primăria din Deva va beneficia de consultanţă austriacă

Principalele proiecte de infrastructură derulate de către administraţia locală a municipiului Deva vor fi asistate de aceeaşi firmă de consultanţă care oferă servicii pentru Primăria Vienei. Primarul Devei, Petru Mărginean (foto), se va afla mâine în capitala Austriei, pentru a semna un Memorandum de asociere cu Tina Vienna Urban Technologies & Strategies, firmă care a contribuit la implementarea a diferite proiecte în Viena.

Read More
FlashPolitica si administratie

În urma articolului publicat, ieri, de MESAGERUL HUNEDOREAN. Lucrurile prind a se rezolva în cazul ambulanţei nefolosite din garajul ISU

În cazul ambulanţei dotate cu aparatură de ultimă generaţie pentru terapie intensivă şi ţinută nefolosită timp de doi ani în garajul celor de la ISU Hunedoara – situaţie relatată în ediţia de ieri a cotidianului nostru -, se poate spune că lucrurile nu sunt simple deloc.

Read More
Actualitate

Accident grav, provocat din neatenţie

Două persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe din Petroşani după ce au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 66 A, în localitatea Aninoasa. Circulaţia rutieră pe drumul naţional s-a desfăşurat restricţionat mai bine de o oră. În timp ce făceau ancheta la faţa locului, un alt şofer prea grăbit era să-i lovească, deşi întreaga zonă era semnalizată corespunzător.

Read More
Comunitate

Primarul din Vorţa vrea să înceapă intabularea terenurilor

Deoarece a fost zonă necooperativizată, comuna Vorţa nu se poate lăuda cu proprietari cu acte în regulă. Oamenii de aici, fie nu au posibilitatea de a-şi intabula terenurile, fie consideră că acestea valorează prea puţin, comparativ cu costurile birocratice, aşa că le transmit din tată-n fiu, după o lege, mai mult morală, decât juridică. În aceeaşi situaţie se află şi primăria, care nu deţine documentaţii actualizate la suprafeţele aflate în proprietatea statului.

Read More
Sport

Performanţe mai bune la „Parâng Night Challenge”

Numărul mai mare de participanţi, pregătirea mai bună şi experienţa acumulată la ediţia anterioară au avut ca rezultat performanţe sportive mai bune la ediţia a doua a „Parâng Night Challenge”, singurul concurs de alergare montană şi schi pe „verticală” din România. Aproximativ 70 de sportivi amatori din întreaga ţară s-au aflat la startul cursei desfăşurate la sfârşitul săptămânii, în Parâng, în care obiectivul era ascensiunea, în alergare sau pe schi, spre Vârful Parângul Mic.

Read More