Candidaţii pentru postul de director la AJOFM au picat examenul

24 februarie 2015 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

01 AJOFMOana Mihnea

Ieri, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici Bucureşti s-a desfăşurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara. Nici unul din cei doi candidaţi înscrişi nu a promovat.

La concurs s-au înscris Iulius Bedea, din Simeria, şi Nicolae Fara, din Vulcan. În urma susţinerii probei scrise, nici unul nu a obţinut punctajul necesar. Astfel, Iulius Bedea a acumulat 56,1 puncte, în timp ce Nicolae Fara, doar 47,5 puncte. Punctajul minim care trebuia obţinut pentru a promova proba scrisă era de 70 de puncte. Cei doi hunedoreni pot să depună contestaţie în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatului.
Atât Iulius Bedea, cât şi Nicolae Fara au dreptul să se înscrie şi la următoarea etapă a concursului, în condiţiile în care îndeplinesc cerinţele postului. În cazul în care vor depune contestaţii, după rezolvarea acestora, rezultatele vor fi comunicate AJOFM Hunedoara şi urmează să fie stabilită o nouă dată pentru reluarea concursului. În prezent, instituţia este condusă de Rodica Peter, care a fost numită în funcţie în luna iulie 2014, prin detaşare, de către ANOFM.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Alupigus spune:

    Ceapa masii de treaba, nu sunteti in partidele care trebuie ? Nu-i nimic, cica e voie sa mai trageti odata, ca la pronosport. Te pomenesti ca o fi fost concursu’ pe bune, nu mai merge cu parandaratul.

  2. leana spune:

    Lasati o femeie pentru postul asta, nu e pentru voi, handralailor. Sau tot mereti la examene pana o nimeriti ??

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupta împotriva corupţiei va începe de pe băncile şcolii

Începând din această primăvară, la nivelul fiecărei şcoli din judeţ va exista o comisie anticorupţie. Aceste comisii vor avea rol...

Bulina neagra, 25.02.2015

Ovidiu Pleşcan, tânăr din Valea Jiului Pentru că, în loc să zică mersi că a fost scos din arestul preventiv...

Bulina albă, 25.02.2015

Bogdan Sitoianu, atlet la CNS „Cetate“ Deva Pentru că, la Campionatul Naţional de Atletism pentru juniori, de la Bucureşti, în...

Închide