Zi: 9 aprilie 2014

Comunitate

La CEH, continuă negocierile pentru contractul colectiv de muncă

Conflictul declanşat de Sindicatul „Muntele” din Valea Jiului a fost stins săptămâna trecută, în urma unei întâlniri între directorul general interimar al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Aurel Niculescu, şi preşedintele organizaţiei sindicale, Petre Nica (foto). Astfel, de marţi, au început negocierile referitoare la noul şi unicul contract colectiv de muncă de la nivelul CEH, însă finalizarea acestora depinde de aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli.

Read More
Comunitate

Biblioteca Judeţeană organizează gratuit cursuri de chineză

Veste bună pentru hunedorenii care vor să înveţe limba chineză în anul şcolar 2014-2015. Aceştia o pot face în continuare, gratuit. Înscrierile la noile cursuri vor fi făcute de către cei interesaţi, personal, la secretariatul Bibliotecii Judeţene, în perioada 14 aprilie – 29 mai 2014, în limita celor 100 de locuri disponibile. Cursurile vor începe în ziua de 6 octombrie 2014.

Read More
FlashPolitica si administratie

Deva, Hunedoara şi Consiliul Judeţean se luptă cu indiferenţa CNADNR. Presiune pe autostradă

În şirul demersurilor autorităţilor hunedorene de a convinge Ministerul Transporturilor şi CNADNR de necesitatea racordării la autostradă a municipiilor Deva şi Hunedoara, ieri, a mai fost trimisă o adresă în acest sens, semnată de preşedintele Consiliului Judeţean şi de primarii celor două localităţi.

Read More
Flash

Top 10 cele mai frumoase insule din Croaţia

Chiar în largul coastei Croaţiei, veţi găsi mai multe insule frumoase, fiecare oferind propriile atracţii şi obiective turistice. În Croaţia, există peste 1.000 de insule care variază în funcţie de mărime, de la cele mai mici, până la cea mai mari, de exemplu, insula Cres, care se află pe locul 20 în topul celor mai mari insule din Marea Mediterană. Mai jos, regăsiţi un top al celor mai faimoase insule din Croaţia.

Read More