Mihai Leu, singurul candidat

Fostul campion mondial la box, Mihai Leu (foto), este singurul candidat înscris la concursul pentru postul de administrator public al municipiului Hunedoara.   

După două şedinţe de consiliu local, în care s-a reuşit să se voteze condiţiile care trebuie îndeplinite pentru ocuparea acestui post, examenul respectiv va avea loc în perioada 2-6 decembrie. Perioada de înscriere s-a încheiat, Mihai Leu fiind singura persoană care s-a arătat interesată de concursul cu pricina. Încă din campania electorală de la locale, actualul primar al oraşului şi Mihai Leu au candidat ca o echipă, unul pentru şefia primăriei, celălalt vizând postul de administrator public.
Potrivit site-ului Primăriei Hunedoara, „administratorul public este persoana fizică, cu reale capacităţi manageriale, dovedite printr-o experienţă specifică acumulată cel puţin în ultimii cinci ani, cunoscătoare în amănunt a principiilor şi problematicii administraţiei publice locale, activ, întreprinzător, responsabil, cu o mare capacitate de a discerne, de a propune şi aplica măsuri, metode, strategii de realizare a activităţii administrative specifice, în folosul comunităţii”. Mihai Leu va trebui să dea testul cu primarul Viorel Arion. De fapt, dacă va ajunge administrator public al Hunedoarei, Leu va răspunde doar în faţa edilului şef. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare