Înotătorul David Popovici, calificat la Olimpiadă

Înotătorul David Popovici (foto), în vârstă de 16 ani, s-a calificat la Jocurile Olimpice, după ce a trecut baremul în calificările probei de 100 m liber din cadrul Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta, informează Fe­deraţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM).
„Rezultat superb pentru nataţia româ­neas­că şi pentru sportul din ţara noastră. Înotătorul David Popovici s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! În calificările probei de 100 m liber, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a câştigat seria a şaptea cu timpul de 48,30 sec. Talentat, muncitor şi extrem de ambiţios, David a trecut fără probleme peste baremul de 48,57 sec şi va face parte din delegaţia României la Tokyo. Succes! semi­finale”.
David Popovici este al treilea înotător român care a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo după Robert Glinţă şi Daniel Martin.
România are acum 85 de sportivi calificaţi la JO 2020 (nominal sau locuri cotă) la 13 dis­cipline sportive: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3×3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box şi scrimă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un bar din Croaţia vinde cockteiluri „Pfizer” sau „Moderna”, inspirate de vaccinurile anti-COVID

La prima vedere pare că Pfizer, Moder­na, Astra Zenecca şi Sputnjik 6 sunt de­numirile vacccinurilor anti-COVID-19 scrise greşit. Dar nu

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pierdut fără drept de apel iar acum a fost pă­ră­sit şi de amantă. Eşec­u­rile se ţin scai de capul

Bulina neagră

Adrian Coltescu, tânăr de 28 de ani, din municipiul Vulcan Pentru că a fost condamnat la închisoare cu executare de

Închide