Turneul de la Wimbledon va fi cu spectatori în tribune

20 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cel de al treilea turneul de Grand Slam din actualul sezon, cel de la Wimbledon, este aşteptat cu mult interes iar organizatorii acestuia sunt încrezători că numărul spec­ta­torilor din tribune va depăşi actuala limită de 25 la sută din capacitatea stadioanelor, ca urmare a măsurilor de relaxare din Ma­rea Britanie.
Marea Britanie se află în etapa a treia pen­tru ridicarea măsurilor restrictive, iar pre­mierul Boris Johnson a anunţat recent că intenţionează să ridice toate restricţiile şi să redeschidă economia începând cu 21 iunie.
Turneul de la Wimbledon va debuta pe 28 iunie, la o săptămână după data relaxării totale. Luna trecută, organizatorii de la All England Lawn Tennis Club au anunţat că fanii vor avea acces în limita a 25 la sută din ca­pacitatea arenelor, dar în urma sem­na­lelor pozitive după relaxarea restricţiilor, aceas­tă limită va fi depăşită.
Protocoalele de securitate pentru Wim­ble­don prevăd că anturajul fiecărui jucător este limitat la trei persoane şi vor trebui să fie ca­zaţi la hoteluri special desemnate, în loc de închirierea unor locuinţe private din apro­piere.
Organizatorii turneului au amânat pu­ne­rea în vânzare a biletelor pentru mijlocul lu­nii iunie pentru a avea mai multă claritate pri­vind situaţia sanitară şi eventuala ri­dicare totală a restricţiilor, care ar putea per­mite creşterea limitei pentru public la pes­te 25 la sută din capacitatea sta­dioa­nelor.
Turneul de la Wimbledon a fost singurul turneu de Grand Slam care a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înotătorul David Popovici, calificat la Olimpiadă

Înotătorul David Popovici (foto), în vârstă de 16 ani, s-a calificat la Jocurile Olimpice, după ce a trecut baremul în...

Un bar din Croaţia vinde cockteiluri „Pfizer” sau „Moderna”, inspirate de vaccinurile anti-COVID

La prima vedere pare că Pfizer, Moder­na, Astra Zenecca şi Sputnjik 6 sunt de­numirile vacccinurilor anti-COVID-19 scrise greşit. Dar nu...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pierdut fără drept de apel iar acum a fost pă­ră­sit şi de amantă. Eşec­u­rile se ţin scai de capul...

Închide