Turneul de la Wimbledon va fi cu spectatori în tribune

Cel de al treilea turneul de Grand Slam din actualul sezon, cel de la Wimbledon, este aşteptat cu mult interes iar organizatorii acestuia sunt încrezători că numărul spec­ta­torilor din tribune va depăşi actuala limită de 25 la sută din capacitatea stadioanelor, ca urmare a măsurilor de relaxare din Ma­rea Britanie.
Marea Britanie se află în etapa a treia pen­tru ridicarea măsurilor restrictive, iar pre­mierul Boris Johnson a anunţat recent că intenţionează să ridice toate restricţiile şi să redeschidă economia începând cu 21 iunie.
Turneul de la Wimbledon va debuta pe 28 iunie, la o săptămână după data relaxării totale. Luna trecută, organizatorii de la All England Lawn Tennis Club au anunţat că fanii vor avea acces în limita a 25 la sută din ca­pacitatea arenelor, dar în urma sem­na­lelor pozitive după relaxarea restricţiilor, aceas­tă limită va fi depăşită.
Protocoalele de securitate pentru Wim­ble­don prevăd că anturajul fiecărui jucător este limitat la trei persoane şi vor trebui să fie ca­zaţi la hoteluri special desemnate, în loc de închirierea unor locuinţe private din apro­piere.
Organizatorii turneului au amânat pu­ne­rea în vânzare a biletelor pentru mijlocul lu­nii iunie pentru a avea mai multă claritate pri­vind situaţia sanitară şi eventuala ri­dicare totală a restricţiilor, care ar putea per­mite creşterea limitei pentru public la pes­te 25 la sută din capacitatea sta­dioa­nelor.
Turneul de la Wimbledon a fost singurul turneu de Grand Slam care a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.