Gimnastele junioare şi-au dat întâlnire la Ploieşti

20 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Începând de astăzi, timp de două zile, Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti va găz­dui întrecerile Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică ale junioarelor de la categoria a III-a nivelurile 2 şi 3 de con­curs.
Gimnastele de la 14 cluburi din ţară se vor întrece la individual şi pe echipe pentru un loc pe podiumul de premiere şi pentru medaliile acestei ediţii de campionat.
Secţia de gimnastică artistică de la LPS Cetate Deva este reprezentată de spor­tivele din grupa antrenoarelor Adela Popa şi Delia Olteanu, arbitră din partea clubului de­vean fiind la aceste întreceri, Liliana Cosma.
Gimnasta Alessia Volosciuc este printre favoritele competiţiei de la junioarele de nivel 3 şi, împreună cu colegele ei Anetta Csiczer şi Maria Drăgan Curcă pot obţine un rezultat bun pentru clubul devean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turneul de la Wimbledon va fi cu spectatori în tribune

Cel de al treilea turneul de Grand Slam din actualul sezon, cel de la Wimbledon, este aşteptat cu mult interes...

Înotătorul David Popovici, calificat la Olimpiadă

Înotătorul David Popovici (foto), în vârstă de 16 ani, s-a calificat la Jocurile Olimpice, după ce a trecut baremul în...

Un bar din Croaţia vinde cockteiluri „Pfizer” sau „Moderna”, inspirate de vaccinurile anti-COVID

La prima vedere pare că Pfizer, Moder­na, Astra Zenecca şi Sputnjik 6 sunt de­numirile vacccinurilor anti-COVID-19 scrise greşit. Dar nu...

Închide