Încă două săptămâni pentru distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public

6 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie, Ultima Ora

Primăria municipiului Deva prelungeşte cu două săptămâni perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul public, valabile pentru intervalul decembrie 2018 – martie 2019.

Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei, veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva care nu s-au putut prezenta să-şi ridice tichetele gratuite pentru transportul public local până în data de 7 decembrie 2018 pot intra intra în posesia acestora începând de luni, 10 decembrie 2018, până vineri, 21 decembrie 2018.
În acest interval, biletele gratuite de călătorie se distribuie la sediul Primăriei municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), de luni până vineri, între orele 9:00 şi 11:00, astfel:
– camera 29 – pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei;
– camerele 22 şi 24 – pentru veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva.
La ridicarea tichetelor gratuite de călătorie este obligatorie prezentarea actului de identitate, iar în cazul pensionarilor, şi a ultimului cupon de pensie (copie).
Tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0254.218.579 / int. 136, de luni până joi – între orele 8:00 şi 16:30, şi vineri – între orele 8:00 şi 14:00. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Concert de colinde la Băcia

Primarul comunei Băcia, Florin Alba (foto), le pregăteşte şi în acest an, un concert de colinde copiilor din zonă, dar...

Dispecerat pentru drumurile înzăpezite

De ieri, la Consiliul Judeţean Hunedoara funcţionează un dispecerat permanent dedicat activităţilor de deszăpezire şi de întreţinere a drumurilor judeţene....

Anunţ Finanţe 7.12.2018

Închide