În tabără, la mare, pe banii senatorului Ruşanu

Nicolle Ebner

Anul acesta, a venit rândul elevilor de la Şcoala Generală din Călan, să plece în tabără, la mare, pe banii senatorului PNL de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu (foto).

Un sejur de şapte zile

Sejurul pe litoral, în staţiunea Eforie Sud, este programat pentru perioada 12-19 iunie, iar vineri dimineaţă, parlamentarul liberal se va întâlni cu părinţii, cele două cadre didactice însoţitoare şi cei 20 de elevi ai Şcolii Generale din Călan. „Nu este prima acţiune de acest gen, susţinută financiar de parlamentarul liberal. De câţiva ani buni, senatorul Dan Radu Ruşanu trimite câte un grup de elevi, în tabără, pe litoral, cheltuielile fiind suportate din indemnizaţia de parlamentar. Anul acesta, a venit rândul elevilor din Călan, că doar a ajuns parlamentar şi cu voturile acestei comunităţi. Ar trebui ca şi ceilalţi parlamentari din judeţ să ia exemplul lui Ruşanu, mai ales acum, când criza ne omoară şi hunedorenii nu-şi permit să le ofere copiilor nici măcar o vacanţă de o săptămână”, spune Mircea Ioan Moloţ, preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara. „Mă bucur că, în acest an, a venit şi rândul nostru. În grupul celor 20 de elevi, selecţia s-a făcut după două criterii. Pleacă în tabără copii ai căror părinţi au posibilităţi materiale reduse şi care au şanse foarte mici de a vedea litoralul altfel decât prin intermediul unei tabere sponsorizate, dar şi elevii noştri care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele judeţene şi naţionale”, spune Adrian Iovănesc, primarul oraşului Călan.

Cei 20 de elevi şi profesorii însoţitori vor pleca spre Eforie Sud vineri seara, cu un microbuz pus la dispoziţie de Primăria Călan, administraţia locală fiind cea care suportă cheltuielile cu transportul.

3 comentarii la „În tabără, la mare, pe banii senatorului Ruşanu

 • 8 iunie 2010 la 0:32
  Permalink

  o ideee ‘buna’ pe banii statului, bani care puteau fi economisiti.
  cum sa te lauzi?
  e la fel ca plasa cu zahar si ulei pe care scrie ‘votati partidul’

 • 8 iunie 2010 la 9:08
  Permalink

  Sigur, daca trimite in tabara face pe nebunul si sa trimita ca are de unde. Daca nu are astfel de atitudini face pe nebunul si nu-i oasa de oameni. Nici cum nu este bine. Eu zic ca Dan Radu Rusanu merita felicitari.

 • 8 iunie 2010 la 9:59
  Permalink

  “…sa vezi ce-a mai ramas din oameni”.Uite de ce face Basescu ce vrea cu noi !A reusit nu sa fragmenteze societatea.S-o pulverizeze.ACORD e un cuvint care nu-si mai are locul in DEX.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare