Drumul către deponeu s-a stricat!

Sorina Popa

În trei zone din cele patru, firma Brai Căta SRL Bucureşti a reuşit să-şi adjudece licitaţiile pentru ridicarea gunoaielor din judeţ. Pentru zona Brad, în scurt timp va demara noul contract cu firma Brai Căta SRL Bucureşti.
Pentru zona centrală a judeţului, tot cei de la Brai Căta au reuşit să obţină contractul, deşi licitaţia a fost contestată de firma Supercom. Valoarea estimată a contractului pentru gunoi pentru zona centrală este de 170 de milioane de lei. Pentru a contesta licitaţia, firma trebuie să depună o garanţie de 10 la sută din valoarea contractului. Pentru zona Văii Jiului, licitaţia pentru operatorul de gunoi este suspendată.
Pe de altă parte, preşedintele CJ Hunedoara a declarat ieri că drumul care duce la deponeul ecologic de la Băcia a fost închis temporar. „Cei care au realizat drumul au obligaţia să-l refacă, deoarece s-a deteriorat pe mai multe porţiuni. Noi nu am făcut recepţia acestui drum, deci trebuie refăcut. Acum am permis constructorului să lucreze. Folosim alternativa prin Bârcea, pentru transportul gunoaielor. Constructorul a înţeles că lucrarea trebuie făcută bine şi repede, adică în două săptămâni“, a declarat şeful legislativului judeţean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Asistenţii maternali îşi primesc banii!

Consiliul Judeţean a aprobat ieri, suma de 9.000.000 de lei pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)...

Peste 80 la sută din bugetul spitalului devean merge pe salarii

După creşterea salariilor din sistemul medical, nu este o şedinţă a Consiliului Judeţean Hunedoara fără să se dea bani la

Inconştienţă criminală

Nu este zi în care poliţiştii rutieri să nu depisteze pe drumurile din judeţ indivizi care se urcă băuţi la...

Închide