Programul Campaniei „Prioritate la identitate!” în luna octombrie

24 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

A IX-a ediţie a Campaniei „Prioritate la identitate!”, iniţiată de Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva, continuă joi, 27 septembrie 2018 (ora 10:00), în comuna Certeju de Sus.
În luna octombrie, echipele DPLEPSC Deva se vor deplasa cu staţia mobilă după următorul program: 4 octombrie (ora 10:00) – comuna Hărău; 11 octombrie (ora 10:00) – comuna Veţel; 18 octombrie (ora 10:00) – comuna Brănişca; 25 octombrie (ora 10:00) – comuna Certeju de Sus.
Campania „Prioritate la identitate!”, ediţia a IX-a, se desfăşoară până la sfârşitul lunii noiembrie 2018. Acţiunea are ca scop punerea în legalitate pe linie de evidenţa populaţiei şi stare civilă a cetăţenilor din cele patru comune arondate Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva, care solicită eliberarea unor noi acte de identitate, în cazul expirării, pierderii sau deteriorării acestora.
Campania se adresează persoanelor care locuiesc la distanţe mari faţă de sediul instituţiei, precum şi persoanelor netransportabile sau internate în instituţii de ocrotire socială, dar şi cetăţenilor de etnie romă, care nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze la sediul DPLEPSC Deva pentru obţinerea actelor de identitate.
De la începutul anului, peste 100 de hunedoreni din cele patru comune arondate DPLEPSC Deva şi-au făcut acte de identitate în cadrul campaniei „Prioritate la identitate!“. Cele mai multe documente (42) au fost eliberate persoanelor din comuna Veţel, iar cele mai puţine (18), în comuna Brănişca.
Termenul de eliberare a actelor de identitate la Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva este de trei zile lucrătoare, cu excepţia cazurilor în care sunt necesare verificări prevăzute de lege.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Drumul către deponeu s-a stricat!

În trei zone din cele patru, firma Brai Căta SRL Bucureşti a reuşit să-şi adjudece licitaţiile pentru ridicarea gunoaielor din...

Asistenţii maternali îşi primesc banii!

Consiliul Judeţean a aprobat ieri, suma de 9.000.000 de lei pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)...

Peste 80 la sută din bugetul spitalului devean merge pe salarii

După creşterea salariilor din sistemul medical, nu este o şedinţă a Consiliului Judeţean Hunedoara fără să se dea bani la...

Închide