Drumul către deponeu s-a stricat!

Sorina Popa

În trei zone din cele patru, firma Brai Căta SRL Bucureşti a reuşit să-şi adjudece licitaţiile pentru ridicarea gunoaielor din judeţ. Pentru zona Brad, în scurt timp va demara noul contract cu firma Brai Căta SRL Bucureşti.
Pentru zona centrală a judeţului, tot cei de la Brai Căta au reuşit să obţină contractul, deşi licitaţia a fost contestată de firma Supercom. Valoarea estimată a contractului pentru gunoi pentru zona centrală este de 170 de milioane de lei. Pentru a contesta licitaţia, firma trebuie să depună o garanţie de 10 la sută din valoarea contractului. Pentru zona Văii Jiului, licitaţia pentru operatorul de gunoi este suspendată.
Pe de altă parte, preşedintele CJ Hunedoara a declarat ieri că drumul care duce la deponeul ecologic de la Băcia a fost închis temporar. „Cei care au realizat drumul au obligaţia să-l refacă, deoarece s-a deteriorat pe mai multe porţiuni. Noi nu am făcut recepţia acestui drum, deci trebuie refăcut. Acum am permis constructorului să lucreze. Folosim alternativa prin Bârcea, pentru transportul gunoaielor. Constructorul a înţeles că lucrarea trebuie făcută bine şi repede, adică în două săptămâni“, a declarat şeful legislativului judeţean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.