Asistenţii maternali îşi primesc banii!

24 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Consiliul Judeţean a aprobat ieri, suma de 9.000.000 de lei pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara, după ce salariaţii nu au fost plătiţi, în totalitate, pe luna august.
„Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost prima grijă a noastră în ceea ce priveşte alocarea de bani. Le-am dat celor de acolo bani şi aşteptăm a doua rectificare de buget. Am rezolvat toate problemele, salariile angajaţilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială, salariile asistenţilor maternali, inclusiv pentru luna septembrie”, a spus preşedintele CJ Hunedoara.
Probleme au fost şi cu plata asistenţilor maternali, care nu şi-au primit lefurile nici pe luna august. Toţi cei aproape 800 de angajaţi ai Direcţiei au primit doar jumătate din salariul pe luna august. Acum, situaţia s-a deblocat şi oamenii îşi vor primi banii munciţi. Consiliul Judeţean a repartizat suma necesară şi pentru lefurile aferente lunii septembrie aici.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 80 la sută din bugetul spitalului devean merge pe salarii

După creşterea salariilor din sistemul medical, nu este o şedinţă a Consiliului Judeţean Hunedoara fără să se dea bani la...

Inconştienţă criminală

Nu este zi în care poliţiştii rutieri să nu depisteze pe drumurile din judeţ indivizi care se urcă băuţi la...

Suspecţii de tâlhărie din Vulcan rămân în arest

Membrii grupării din Vulcan, cercetaţi pentru o serie de furturi şi tâlhării în zona de vest a ţării, rămân după...

Închide