De azi, hunedorenii pot semna Declarația de Independență

     Vitas IFN oferă hunedorenilor ocazia de a beneficia de finanțarea proiectelor lor de afaceri fără a mai rambursa banii.

Vitas IFN lansează „Declarația de Independență, o campanie-concurs menită să sprijine viitorii sau actualii întreprinzători care prezintă un proiect sau un plan de afaceri și împărtășesc ideile lor ambițioase cu Vitas.

Vitas IFN asigură finanțarea nerambursabilă a celui mai bun proiect de afaceri înscris în campania-concurs „Declaraţia de Independenţă”. Înscrierea se poate face direct pe site-ul Vitas IFN sau prin e-mail, la adresa  www.vitasromania.ro/declaratia-de-independenta/.  Formatele acceptate sunt Word, PDF sau JPEG, tehnoredactate computerizat, minimum trei pagini şi maximum 30, semnate de cei care doresc participarea.

Astfel, Vitas IFN vine atât în sprijinul antreprenorilor beneficiari ai unei afaceri, cu ambiții de dezvoltare, cât și a antreprenorilor în devenire, a celor care au o idee, un plan de afaceri fezabil și realist, însă sursele de finanțare nu le sunt la îndemână.

Vitas IFN este o instituţie nebancară de microfinanţare, activă pe piaţa din centrul şi vestul României de peste 18 ani. Misiunea Vitas IFN este de a oferi produse şi servicii financiare care să răspundă nevoilor clienţilor şi de a susţine dezvoltarea personală, a afacerii şi a comunităţii în care trăiesc.

     În Hunedoara, antreprenorii pot depune proiectul lor la biroul Vitas IFN Deva, Aleea Neptun, bl. 35, sc. B, parter sau sunând la tel. 0254-219.409 ori 0354-401.100; biroul Vitas IFN Hunedoara, B-dul Corvin, nr. 13 sau sunând la tel. 0354-881.339.

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi spărgători de maşini, prinşi de poliţişti

Doi hoți, în vârstă de 24 și 31 de ani, din Orăștie, au spart geamul de la portiera unei autoutilitare,

Bunuri furate şi unelte de braconaj piscicol descoperite la un bărbat din Hațeg

Polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Hațeg au efectuat o percheziție la domiciliu unui bărbat de 42 de ani, din localitate, suspectat de

Fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, nu scapă de puşcărie

      Fostul primar al municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada a înregistrat un nou eșec în instanța de judecată. Înalta Curte de

Închide