Campioana deschide „balul” la Cupa Liceelor BIG FM 2017

19 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Tragerea la sorţi a partidelor din sferturile Cupei Liceelor BIG FM la futsal, ediţia a VIII-a, a făcut ca CNS Cetate Deva, deţinătoarea en-titre a trofeului, să joace primul meci al ediţiei 2017, urmând să întâlnească pe Colegiul Tehnic „Transilvania”. În a doua partidă a zilei de azi, debutanta „Ovid Densuşianu” Călan va întâlni pe „Anghel Saligny” Simeria, bronzul ediţiei trecute.

Duel interesant între Simeria şi Călan
Partida dintre CNS Cetate Deva şi Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva va deschide ediţia a VIII-a a Cupei Liceelor „BIG FM”, urmând să se joace azi, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor din Deva. De la ora 15.00, pentru un loc în semifinale se vor lupta Liceul Tehnologic „Ovid Densuşianu” Călan şi Colegiul Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria. Câştigătoarele din aceste două sferturi de finală se vor întâlni în prima semifinală a competiţiei, care va avea loc miercuri, de la ora 14.00.

Hunedoara, favorită la calificarea în penultimul act
Celelalte două sferturi de finală se vor juca mâine. Astfel, de la ora 14.00, faţă în faţă vor sta Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, finalista ediţiei trecute şi Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva, iar de la ora 15.00 se va desfăşura partida dintre Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva şi Colegiul Naţional „Decebal” Deva. Învingătoarele din aceste două sferturi se vor înfrunta în a doua semifinală a întrecerii, care va avea loc miercuri, de la ora 15.00. Finalele competiţiei vor avea loc joi, cea mică de la ora 19.00 şi cea mare de la ora 20.00. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Îngrijorare sub Cetate! Devenii au pierdut clar al doilea amical!

După eşecul clar de la Sibiu, CNS Cetate Deva nu a reuşit să se reabiliteze, fiind învinsă din nou, scor...

Legea cu 51 la sutã produse româneşti la raft, apărată de primarii hunedoreni

Cunoscând constrângerile ţăranului român, primarii, în special cei de comune, nu sunt de acord cu decizia Comisiei Europene care sancţionează...

Proiecte de la Băcia, readuse pe masa Guvernului

Toate proiectele întocmite de Primăria comunei Băcia pentru a obţine finanţare de la Guvern trebuie refăcute, dată fiind modificarea TVA...

Închide