Apa mai scumpă scapă Apa Serv de faliment

20 august 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Dana Istudor

Direcţia Finanţelor Publice Hunedoara a păsuit cu circa două luni de zile SC Apa Serv Petroşani de la plata datoriilor către bugetul de stat, însă, după această perioa-dă, ar putea cere insolvenţa societăţii, susţine vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram.

Toată lumea va avea de suferit
Potrivit acestuia, Valea Jiului riscă să rămână fără apă potabilă, din cauză că, în acest moment, cheltuielile cu producţia unui metru cub de apă rece sunt mai mari decât preţul cu care este vândut către consumatori, iar creşterea tarifelor la metrul cub de apă rece este o măsură obligatorie. „Am discutat ce trebuie să facem şi vineri va avea loc o şedinţă la Apa Serv în acest sens, cu toţi primarii din Valea Jiului. Politic, vreau ca preţul apei să rămână aşa cum este acum, dar la ora aceasta, cheltuielile cu exploatarea sunt mai mari decât veniturile obţinute din vânzare. Cert este că, dacă nu se vor lua măsuri, toată lumea va avea de suferit. În circa două luni, societatea riscă să nu mai funcţioneze”, a declarat, ieri, la Petroşani, Costel Avram. Apa Serv are de recuperat de la consumatori, datorii de zeci de milioane de lei.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion spune:

    Apa potabila in Valea Jiului vine prin cadere nu se cheltuiesc bani cu pompele . Directori si-au cumparat masini luxoase au contribuit la campani electorale pe bani publici si acum sa ne jetmaneasca de bani pe timp de criza ca ne cred prosti.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Trimisã de pãrinţi sã se prostitueze

Se pare că cerşetoria va lua amploare în judeţul nostru. Astfel, în primele şapte luni ale anului, nu mai puţin...

Ţintesc locurile 1-6

Cornel Resmeriţă, preşedintele clubului Minerul Lupeni, s-a arătat mulţumit de startul sezonului şi a anunţat că echipa sa vrea un...

Evenimentul

Revin puţin la editorialul referitor la serbări populare. Chiar plătite din bani publici. Ne îndreptăm, e foarte clar, spre o...

Închide