Comunitate

Apa mai scumpă scapă Apa Serv de faliment

Dana Istudor

Direcţia Finanţelor Publice Hunedoara a păsuit cu circa două luni de zile SC Apa Serv Petroşani de la plata datoriilor către bugetul de stat, însă, după această perioa-dă, ar putea cere insolvenţa societăţii, susţine vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram.

Toată lumea va avea de suferit
Potrivit acestuia, Valea Jiului riscă să rămână fără apă potabilă, din cauză că, în acest moment, cheltuielile cu producţia unui metru cub de apă rece sunt mai mari decât preţul cu care este vândut către consumatori, iar creşterea tarifelor la metrul cub de apă rece este o măsură obligatorie. „Am discutat ce trebuie să facem şi vineri va avea loc o şedinţă la Apa Serv în acest sens, cu toţi primarii din Valea Jiului. Politic, vreau ca preţul apei să rămână aşa cum este acum, dar la ora aceasta, cheltuielile cu exploatarea sunt mai mari decât veniturile obţinute din vânzare. Cert este că, dacă nu se vor lua măsuri, toată lumea va avea de suferit. În circa două luni, societatea riscă să nu mai funcţioneze”, a declarat, ieri, la Petroşani, Costel Avram. Apa Serv are de recuperat de la consumatori, datorii de zeci de milioane de lei.

One thought on “Apa mai scumpă scapă Apa Serv de faliment

  • Apa potabila in Valea Jiului vine prin cadere nu se cheltuiesc bani cu pompele . Directori si-au cumparat masini luxoase au contribuit la campani electorale pe bani publici si acum sa ne jetmaneasca de bani pe timp de criza ca ne cred prosti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura