Trimisã de pãrinţi sã se prostitueze

03 girl-819x1024

Se pare că cerşetoria va lua amploare în judeţul nostru. Astfel, în primele şapte luni ale anului, nu mai puţin de 30 de copii au căzut pradă abuzurilor sexuale şi cerşetoriei. Acesta este bilanţul nefericit, întocmit de Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Copii abuzaţi sexual
Copiii care sunt trimişi pe străzi să cerşească provin, se-nţelege, din familii sărace şi destrămate. Micuţii sunt obligaţi să meargă prin locurile publice de dimineaţa până seara şi să ceară bani de la trecători. Însă, nici numărul minorilor abuzaţi sexual nu este de neglijat, în contextul în care această situaţie este întâlnită din ce în ce mai frecvent.
„Patru fete cu vârste între 15 şi 17 ani au fost victimele unor abuzuri sexuale, iar acum se află internate în Centrul de primire a minorilor din Deva. Ele provin din zone sărace ale judeţului Hunedoara, cum ar fi Valea Jiului, Călan sau Hunedoara. Una dintre victime a fost trimisă chiar de părinţi să se prostitueze!“, a declarat Alida Fetica, inspector  la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Hunedoara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare