Zi: 26 noiembrie 2014

EvenimentFlash

Hunedoreanul Vili Rupa este urmărit penal pentru omor deosebit de grav. „Justiţiarul de Hunedoara”, arestat la domiciliu

Vili Rupa (foto), hunedoreanul care se autointitulează „Justiţiarul de Hunedoara”, a fost trimis în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, în urma unei hotărâri date ieri de Tribunalul Hunedoara. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, atât de el, cât şi de procurori. Bărbatul este urmărit penal într-un dosar în care este acuzat de omor deosebit de grav, faptă care se presupune că ar fi săvârşit-o în anul 1998. Procurorii au cerut privarea de libertate a lui Vili Rupa pe motiv că acesta ar fi încercat de mai multe ori să determine martorii să-şi retragă declaraţiile făcute în dosarul său.

Read More
Comunitate

Iarna vine cu sărbători, dar şi cu cheltuieli mai mari . Pensionarii se împrumută, pentru a face faţă nevoilor

Pensionarii hunedoreni care nu au suficiente venituri pentru a-şi acoperi integral cheltuielile se văd nevoiţi să apeleze la diverse împrumuturi de la instituţii bancare sau nebancare. În aceeaşi situaţie se regăsesc membrii Caselor de Ajutor Reciproc pentru Pensionari (CARP) din judeţ, pensionari cu pensii mici care se împrumută pentru diverse nevoi, dar şi pentru a se pregăti de sărbătorile de iarnă.

Read More
Sport

Coconea, campion la rezistenţă

Temerarul parapantist hunedorean Toma Coconea (foto) a reuşit să parcurgă într-o săptămână distanţa de 823 km, în cadrul competiţiei caritabile No Finish Line, care a avut loc la Monaco. Ambasadorul „Wings for Life World Run” a alergat echivalentul a 20 de maratoane, iar în două dintre zilele competiţiei, a reuşit performanţa să nu se oprească timp de 24 de ore.

Read More