Două accidente, trei răniţi grav

03 accidentOana Mihnea

Ziua de marţi a fost una nefericită pentru mai mulţi şoferi. Spre seară, au avut loc două accidente rutiere, ambele în zona localităţii Ilia. În urma lor, trei persoane au fost rănite grav şi au necesitat îngrijiri medicale.
În primul caz este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Făgăraş, care circula cu maşina din direcţia Deva spre Arad. În localitatea Ilia, într-o curbă la stânga, nu a redus viteza suficient şi a pierdut controlul volanului. Ca urmare, a ieşit în afara şoselei şi a lovit un cap de pod. Acesta era singur în maşină şi din cauza multiplelor fracturi suferite, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru autoaccidentare.
Al doilea accident s-a produs în localitatea Brâznic, din cauza unui şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani din Râmnicu Vâlcea era în autoturism cu un alt tânăr de 24 de ani. Într-o zonă cu restricţii de circulaţie, a intrat în depăşirea maşinii din faţă şi a lovit o autoutilitară, care venea din sens opus, condusă de un bărbat de 47 de ani din judeţul Timiş. Singurii care au suferit răni grave au fost cei doi tineri din autoturism. Aceştia au fost duşi la spitalul din Deva, unde au fost diagnosticaţi cu mai multe fracturi şi contuzii. Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare