Zi: 2 aprilie 2014

Sport

Viitorul sună bine la handbal juvenil

Echipele de handbal junioare I (18-19 ani) ale CSS Petroşani şi CSS Hunedoara au arătat că au potenţial să scoată la rampă noi jucătoare de Liga Campionilor în derbiul disputat ieri, la Sala Sporturilor din Deva. Dincolo de parada de talente din ambele echipe, gruparea din Valea Jiului s-a impus după un duel dramatic şi echilibrat cu scorul de 34-30 (15-14).

Read More
Sport

Vise de rugbist

Mirel Popescu este legitimat de un an de zile la echipa de rugby Ştiinţa Petroşani sub culorile căreia a fost titular în toate meciurile şi şi-a făcut pe deplin datoria pe postul din linia a doua, acolo unde concurenţa este acerbă. Jucătorul afirmă că principalul lui obiectiv, din acest an, este promovarea cu Ştiinţa în Superligă, în vreme ce pentru viitor îşi doreşte un transfer la o echipă de top.

Read More
FlashPolitica si administratie

Consilierul local PP-DD din Petroşani, Daniel Stepan, exclus din partid

În data de 31 martie 2014, Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a hotărât să îl excludă pe consilierul local din Petroşani Nicu Daniel Stepan (foto) din partid. Marian Muntean, preşedintele interimar al PP-DD Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că Biroul Naţional de Coordonare al partidului a transmis decizia în judeţ.

Read More
Actualitate

Situaţia datornicilor din căminele sociale devene va fi reanalizată punctual. Familii în pragul evacuării din locuinţe

Ieri, după-amiază, în sala mică a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, a avut loc o întâlnire între autorităţi, reprezentanţi ai comunităţii de romi şi familiile care locuiesc în căminele gestionate de Direcţia de Asistenţă Socială din Primărie. Problema principală a fost, din nou, cea a iminentelor evacuări pentru cei care nu şi-au plătit datoriile.

Read More