Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, marţi, 21 aprilie 2020

Până marţi, 21 aprilie, în judeţul Hunedoara au fost confirmate 392 de persoane infectate cu coronavirus. Au ieşit din carantină 473 de oameni, iar 273 se află în carantină. În izolare sunt 503 persoane, iar 5.982 au ieşit din izolare. Sunt vindecate şi externate 69 de persoane, iar 41 au decedat.
În cadrul misiunilor realizate pe raza judeţului, în data de 20.04.2020, structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au aplicat 57 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 118.000 lei.
Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 74 de misiuni, cu 88 jandarmi şi au aplicat 11 sancţiuni în valoare de 12.600 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. În acţiunile care au loc zilnic în judeţul Hunedoara sunt implicaţi şi lucrători ai Poliţiilor locale şi ai Ministerului Apărării Naţionale.
Până marţi, 21 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 9.242 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.153 au fost declarate vindecate şi externate.
Totodată, până acum, 482 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Bistriţa-Năsăud, Ialomiţa, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj şi Prahova, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 306 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 245 de pacienţi.
Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 13.372 de persoane. Alte 41.136 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 101.552 de teste.
Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 452 de dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.
Poliţiştii şi jandarmii au depistat, în ultimele 24 de ore, 5.271 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.748.883 de lei. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Judeţeană îşi actualizează colecţiile şi baza de date

Activitatea Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Deva, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara, se desfăşoară în baza programului normal de lucru,

Tot mai mulţi hunedoreni în şomaj tehnic

Din cauza noului virus, mai multe firme din judeţ au pus lacăt pe uşă, oamenii fiind trimişi în şomaj tehnic.

Aparatul de testare pentru noul coronavirus funcţionează la spitalul din Hunedoara

Aparatul de testare pentru noul virus funcţionează deja la Spitalul municipal din Hunedoara. Specialiştii de la laboratorul unităţii medicale fac...

Închide