Răfuială în Cartierul Colonie din Petroşani

12 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment


           Două autoturisme au fost avariate în urma unei răfuieli derulate în Cartierul Colonie din municipiul Petroşani. Trei persoane sunt cercetate penal pentru ameninţare, distrugere şi alte violenţe.
Nu este pentru prima dată când au loc lupte pe străzile acestui cartier din Petroşani, iar ultimul incident a avut loc în urmă cu două zile. Trei tineri au fost reţinuţi după ce au distrus cu bâtele autoturismele unui rival, un bărbat implicat şi el în mai multe scandaluri. Alţi doi tineri sunt şi ei cercetaţi, unul dintre ei fiind recidivist şi judecat în alte dosare, iar anchetatorii vor stabili ce implicare au avut în răfuială.
„Poliţiştii au stabilit că aceştia, în data de 10.09.2019, în jurul orei 17:50, au provocat distrugeri prin folosirea de obiecte contondente autoturismului unui tânăr de 20 de ani, pe care l-au şi ameninţat.
De asemenea, tot în data de 10.09.2019, în jurul orei 20:20, cei cinci au aruncat cu pietre în autoturismul condus pe strada Gheorghe Bariţiu, din Petroşani, de un tânăr de 27 de ani. Astfel, au fost produse distrugeri maşinii, iar una dintre pietrele aruncate spre autoturism a ricoşat din tetiera scaunului şoferului şi l-a lovit pe cel aflat la volan în zona capului (fără a-i fi provocate leziuni traumatice, însă“, a arătat IPJ Hunedoara. Poliţiştii din Petroşani i-au dus, ieri, pe cei trei suspecţi în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, pentru audieri, care au decis cercetarea în continuare a acestora sub măsura controlului judiciar primit pentru o perioadă de 60 de zile.
Din cauza ameninţărilor între găştile din cartier, de mai multe ori poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi astfel încât să se preîntâmpine o bătaie generală în plină stradă.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 5.700 de şomeri şi-au găsit un serviciu

În primele şapte luni ale anului 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin...

Un strop de cultură. Florin Faur şi noul volum ,,Doar timpul…”

„Doar timpul...” este al doilea volum scris de poetul brădean Florin Faur. Cartea cuprinde poezii şi reflecţii.

Două manifestări inedite în Cetatea Devei

În Cetatea care străjuieşte municipiul Deva, care atrage numeroşi vizitatori, sunt organizate, mai ales în weekend-uri, tot felul de manifestări...

Închide