Weekend plin de fotbal în judeţ

12 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

 

        În acest weekend, sunt programate meciuri de etapă în toate cele trei eşaloane care funcţionează în judeţ. Este vorba de Liga a III-a, unde judeţul Hunedoara este reprezentat de două echipe, şi eşaloanele IV şi V, de la nivel judeţean.

       Liga a III-a. Deva şi Hunedoara joacă acasă
Finalul de săptămână programează partidele din cadrul etapei a patra din campionatul Ligii a III-a de fotbal. Ambele echipe din judeţul nostru vor disputa partide pe teren propriu. Formaţia Cetate Deva va juca astăzi, vineri de la ora 17 în compania ultimei clasate, Naţional Sebiş, formaţie care în urmă cu două etape a pierdut la CS Hunedoara cu 4-2. Cum devenii vin după un egal (1-1) înregistrat pe terenul celor de la Viitorul Dăeşti, iubitorii fotbalului aşteaptă cu nerăbdare o victorie pe care elevii antrenorului Ştefan Nanu o au la îndemână.
Cealaltă echipă din judeţ, CS Hunedoara are o partidă totuşi dificilă în faţa celor de la Gilortul Cărbuneşti, echipă care are potenţial, dar nu are decât un punct la palmares după trei etape şi din acest motiv poate încurca socotelile hunedorenilor. Elevii antrenorului Raul Spătaru trebuie să se mobilizeze pentru a obţine o victorie necesară pentru a se menţine în prima jumătate a clasamentului seriei.
      Liga a IV-a. Meciul dintre Geoagiu şi Brad, derbiul etapei
Sâmbătă şi duminică avem programate jocuri şi în campionatul judeţean din Liga a patra. Mâine, sâmbătă se vor disputa meciurile Gloria oraşului Geoagiu – Aurul Brad, partidă considerată un derbi al rundei, Jiul Petroşani – Victoria Călan, Retezatul Haţeg – Minerul Uricani şi Inter Petrila – LPS Cetate II Deva, gazdele fiind favorite în toate aceste întâlniri.
Duminică este programată partida dintre Şoimul Băiţa şi Dacia Orăştie, care se anunţă a fi echilibrată. Meciurile vor începe la ora 11.30, iar CSM Vulcan stă în această etapă.
Singura partida din etapa trecută care nu a avut loc a fost cea de la Brad dintre Aurul şi Retezatul Hateg. Preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a explicat de ce nu s-a mai jucat partida. „Am primit de la Brad o solicitare de amânare a partidei. Motivul- aveau terenul ocupat cu serbarea de la Ţebea. Încă nu s-a stabilit data la care se va juca partida“.
     Liga a V-a. Programul etapei a doua
Partidele din cadrul acestei etape se vor disputa duminică, 15 septembrie, cu începere de la ora 11.00, o etapă în care va sta Unirea General Berthelot.
Programul etapei este următorul: AS Sântămăria Orlea – Aurul Certej, Sargeţia Bretea Română – Agrocompany Băcia, Zarandul Crişcior – Metalul Crişcior, Universitatea Petroşani – Măgura Pui, Comunal Ilia – Victoria Dobra şi Ponorul Vaţa – Retezatul Ţara Haţegului.(Nicolae Gavrea)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedoreni spune:

    Hai Deva ! Hai Hunedoara ! Hai Jiul Petrosani ! Speram sa fie victorii pentru toate 3 ! Jiul Petrosani sa promoveze in Liga 3 !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răfuială în Cartierul Colonie din Petroşani

Două autoturisme au fost avariate în urma unei răfuieli derulate în Cartierul Colonie din municipiul Petroşani. Trei persoane sunt cercetate...

Peste 5.700 de şomeri şi-au găsit un serviciu

În primele şapte luni ale anului 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin...

Un strop de cultură. Florin Faur şi noul volum ,,Doar timpul…”

„Doar timpul...” este al doilea volum scris de poetul brădean Florin Faur. Cartea cuprinde poezii şi reflecţii.

Închide