Medalii pentru luptătorii din Valea Jiului

9 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sportivii legitimaţi la secţia de lupte libere din cadrul CSŞ Petroşani au participat la Campionatul Naţional Şcolar de la Sfântu Gheorghe, unde peste 500 de sportivi elevi s-au întrecut în lupta pentru medaliile acestei ediţii şi pentru titlurile de campioni naţionali.

Luptătoriii din Valea Jiului, pregătiţi de prof. Gheorghe Răducu, au obţinut rezultate bune şi la ediţia din acest an, cu care se menţin printre cei mai buni sportivi din judeţ. Astfel, Ioan Ienulesc a câştigat medalia de argint în proba de la categoria 45 kg, iar Claudiu Căldăraş s-a situat pe acelaşi loc, dar la categoria 51 kg. Alte două sportive de la CSS Petroşani au urcat pe podiumul de premiere, pe locul secund: Andreea Sas, la categoria 40 kg şi Alexandra Chiş la categoria 73 kg.
Medalii de bronz au cucerit: Simina Butiuc (la categoria 40 kg), Daniela Angheloiu, (categoria 57 kg), Sebastian Crăciun (la 48 kg), Sebastian Borbely (categoria 60 kg). Alţi trei sportivi de la CSS Petroşani s-au clasat pe locul V: Carmen Borbely (categoria 43 kg) şi Bogdan Csiszer (categoria 110 kg).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cupa Cetăţii la gimnastică aerobică

La finalul acestei săptămâni, Sala sporturilor din municipiul Deva va fi din nou gazda întrecerilor din cadrul tradiţionalei competiţii internaţionale,...

Fotbal, Liga a III-a. Ambele formaţii hunedorene au pierdut în etapa intermediară

Incredibil de slab se prezintă ambele echipe din judeţ, care evoluează în seria a IV-a a Ligii a III-a. Deşi...

Cei doi tineri din Lupeni care au intrat peste un localnic, l-au bătut şi jefuit, îşi aşteaptă pedeapsa

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au finalizat judecata în dosarul celor doi tineri din Lupeni, autorii unei tâlhării ieşită din tipare. Judecătorul...

Închide