Cupa Cetăţii la gimnastică aerobică

9 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finalul acestei săptămâni, Sala sporturilor din municipiul Deva va fi din nou gazda întrecerilor din cadrul tradiţionalei competiţii internaţionale, Cupa Cetăţii la gimnastică aerobică. Ca de fiecare dată, întrecerile de la Deva sunt cele care deschid sezonul competiţional la această disciplină sportivă, ediţia din acest fiind cea de-a XXII-a şi se anunţă foarte interesantă.

Pe lângă sportivii clubului gazdă şi-au anunţat participarea la întrecerile de la Deva reprezentanţi de la Şcoala Sportivă nr. 1 din oraşul Bălţi-Republica Moldova, trei cluburi din Arad, CSM; Universitatea şi Urania, UNEFS şi Triumf Bucureşti, Farul şi CSS 1 Constanţa, CSS Gimnis Iaşi, CSS Petroşani şi mai nou afiliatele secţii de la Honey Bears Bucureşti şi ACSM Dunărea Giurgiu. De asemenea, vor fi prezenţi şi componenţii loturilor naţionale de juniori şi seniori aflaţi în pregătire pentru Campionatele Europene din acest an.
LPS Cetate Deva este clubul organizator, în parteneriat cu DJST Hunedoara, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Primăria municipiului Deva şi cu sprijinul Asociaţiei judeţene de gimnastică.
Competiţa se va desfăşura astăzi, vineri (antrenamentele oficiale), sâmbătă şi duminică, începând cu orele 10, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. Ambele formaţii hunedorene au pierdut în etapa intermediară

Incredibil de slab se prezintă ambele echipe din judeţ, care evoluează în seria a IV-a a Ligii a III-a. Deşi...

Cei doi tineri din Lupeni care au intrat peste un localnic, l-au bătut şi jefuit, îşi aşteaptă pedeapsa

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au finalizat judecata în dosarul celor doi tineri din Lupeni, autorii unei tâlhării ieşită din tipare. Judecătorul...

Mii de criminali şi tâlhari, eliberaţi înainte de termen

Nu doar aceştia au beneficiat de recursul compensatoriu ori de o altă formă de reducere a pedepsei, a arătat Penitenciarul.ro,...

Închide