Medalii pentru luptătorii din Valea Jiului la campionatele naţionale

19 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de lupte libere a organizat la Bacău întrecerile etapei finale din cadrul Campionatului Naţional Individual de Juniori la toate cele trei secţiuni din program: lupte greco-romane, lupte libere şi lupte feminine, cu participarea sportivilor de la secţiile de performanţă din ţară.
Luptătoarea Mădălina Pusok (foto), legitimată la CS Inter Petrila, pregătită de Marian Lucaci, a reusit să se impună şi la aceste întreceri ea cucerind medalia de aur la categoria 60 kg.
Alţi doi sportivi din Valea Jiului, legitimaţi la CSS Petroşani, pregătiţi de prof. Gheorghe Răducu, au urcat pe podiumul de premiere, cucerind medalii la aceste întreceri naţionale. Este vorba de Alexandra Chiş, medaliată cu argint la categoria 76 kg şi de colegul ei Claudiu Căldăraş, care a cucerit oe medalie de bronz la categoria 61 kg.
Următoarea competiţie din calendarul federaţiei este finala pe ţară a Campionatului Naţional de seniori , pro­gra­mată în perioada 23-25 octombrie la Reşiţa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nataţie. Robert Glinţă, testat pozitiv la Budapesta

Înotătorul român Robert Glinţă (foto), calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 m spate, a anunţat...

Fotbal Liga a IV-a. Final de miniturneu, cu Retezatul Haţeg pe primul loc

Duminică au fost programate partidele din etapa a V-a din cadrul campionatului Ligii a IV-a, un singur joc fiind amânat,...

Hunedoreanul Daniel Gîrleanu, campion naţional de juniori la box

Finalul de săptămână a fost deosebit de palpitant pentru sportivii şi antrenorii care au participat la întrecerile Campionatelor naţionale de...

Închide