Care este stadiul lucrărilor de modernizarea a drumului care străbate Ţinutul Pădurenilor

19 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Luni, la Consiliul Judeţean Hunedoara, ad­ministratorul public, Costel Avram (foto) şi re­pre­zen­tanţii instituţiei amintite, au evaluat îm­preună cu proiectantul, executantul şi diri­gintele de şantier stadiul lucrărilor, pre­cum şi posibilitatea continuării acestora pe peri­oa­da condiţiilor meteo favorabile în ca­drul proiectului de modernizare a unor sec­toare ale DJ 687J. În acest moment, pro­iectul pre­zintă un progres fizic de 40 la sută, lucrările fiind începute în luna iunie a acestui an.
Proiectul „Modernizare DJ 687J: Hune­doa­ra – Boş – Groş – Cerbăl – Socet – Fe­regi, tronson km 21+400 – km 24+900 şi tronson km 25+600 – km 27+400” pre­su­pune modernizarea părţii carosabile, lucrări de asigurare a scurgerii şi evacuare a ape­lor, de amenajare a intersecţiilor cu dru­murile laterale, de marcaj longitudinal şi mon­tajul indicatoarelor rutiere.
Prin modernizarea tronsoanelor cu îm­bră­căminte pi­etruită se realizează îmbună­tă­ţirea condiţiilor de circulaţie pentru local­nici, pentru copiii din satele tranzitate, pri­vind accesul la locurile de muncă, respectiv la şcoli şi licee. De asemenea, existenţa unei căi de comunicaţii îmbunătăţită va asi­gura efectuarea unui schimb superior şi rapid de mărfuri. Valoarea proiectului este de 6,5 milioane de lei, iar finanţarea este asigurată din bugetul CJ Hunedoara. (Biroul de presă al CJ Hunedoara)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medalii pentru luptătorii din Valea Jiului la campionatele naţionale

Federaţia Română de lupte libere a organizat la Bacău întrecerile etapei finale din cadrul Campionatului Naţional Individual de Juniori la...

Nataţie. Robert Glinţă, testat pozitiv la Budapesta

Înotătorul român Robert Glinţă (foto), calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 m spate, a anunţat...

Fotbal Liga a IV-a. Final de miniturneu, cu Retezatul Haţeg pe primul loc

Duminică au fost programate partidele din etapa a V-a din cadrul campionatului Ligii a IV-a, un singur joc fiind amânat,...

Închide