Nataţie. Robert Glinţă, testat pozitiv la Budapesta

Înotătorul român Robert Glinţă (foto), calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 m spate, a anunţat că a fost testat pozitiv la Covid -19, înainte de întrecerile unei competiţii internaţionale programate la Budapesta.
„Deşi să fii pozitiv poate fi un lucru bun în multe aspecte ale vieţii, să fii testat pozitiv pentru Covid -19 cu siguranţă nu este! Asta s-a întâmplat cu mine aici, la Budapesta, deoarece sunt proceduri stricte de testare pentru ISL”, a anunţat Glinţă, care urma să participe la International Swimming League.
„Nu voi concura pentru echipa @iron_isl în primul nostru meci din @iswimleague. Siguranţa este primordială pentru mine şi pentru echipa mea, iar aici sunt protocoale medicale foarte strict implementate şi mă supun în totalitate lor, pentru a reveni sănătos în echipă. Pentru moment, îmi voi susţine coechipierii din izolare şi îi voi urmări de pe laptop!”, a mai transmis Glinţă.
International Swimming League este o competiţie profe­sio­nistă de înot, aflată la al doilea sezon, la care participă echipe din Europa, America de Nord, şi Asia, iar întrecerile la care vor participa circa 300 dintre cei mai buni înotători ai lumii, reprezentând 50 de ţări, se vor desfăşura în Duna Arena din Budapest, pe durata a cinci săptămâni şi vor fi atribuite premii
Vor fi zece meciuri preliminare, primele opt echipe urmând să se califice în semifinale, iar primele două echipe se vor lupta în Marea Finală, pe 21-22 noiembrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.