Dispărută, după ce a aterizat la Timişoara

31 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tot duminică, 30 august, în jurul orei 23:00, la sediul Poliţiei municipiului Hu­nedoara s-a prezentat un bărbat din mu­nicipiu, care a sesizat că, din data de 21 august a.c., nu a mai putut-o contacta pe sora lui, Simona Cîrpaci (foto), de 27 de ani, domiciliată în comuna Şiria, judeţul Arad, având reşedinţa în municipiul Cra­iova, judeţul Dolj.
Bărbatul a relatat că la acea dată tânăra ar fi revenit în România cu avionul, din lo­calitatea Bergamo, Italia, aterizând pe Aeroportul Timişoara.
Persoana în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 metri, greu­tate aproximativ 57 kg, păr blon­d, ochi căprui, constituţie atletică; la încheietura mâinii stângi are tatuat numele ,,NUŢU”, iar pe unul dintre picioare are tatuate trei ste­luţe. La momentul plecării din Bergamo, Italia, tânăra purta o sa­lopetă de jeans, de cu­loare albastră, iar în picioare avea bascheţi de culoare neagră.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul de­pistării tinerei, care a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minoră plecată de acasă

Duminică, 30 august, la sediul Poliţiei municipiului Hu­nedoara, s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că fiica lui, Denisa...

Probleme în dosarul „Bonnie şi Clyde ai Estului”

Judecătorii hunedoreni au încercat să-l audieze pe unul dintre inculpaţii din dosar, aflat în puşcărie în Budapesta, prin video­conferinţă. Din...

Oraşele Simeria şi Petrila, singurele din judeţ fără restaurante deschise în interior, zeci de sate la fel. Se deschid cârciumile în interior!

Adriana Năstase Prefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă, şeful Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a semnat ieri, decizia prin care...

Închide