Actualitate

Dispărută, după ce a aterizat la Timişoara

Tot duminică, 30 august, în jurul orei 23:00, la sediul Poliţiei municipiului Hu­nedoara s-a prezentat un bărbat din mu­nicipiu, care a sesizat că, din data de 21 august a.c., nu a mai putut-o contacta pe sora lui, Simona Cîrpaci (foto), de 27 de ani, domiciliată în comuna Şiria, judeţul Arad, având reşedinţa în municipiul Cra­iova, judeţul Dolj.
Bărbatul a relatat că la acea dată tânăra ar fi revenit în România cu avionul, din lo­calitatea Bergamo, Italia, aterizând pe Aeroportul Timişoara.
Persoana în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 metri, greu­tate aproximativ 57 kg, păr blon­d, ochi căprui, constituţie atletică; la încheietura mâinii stângi are tatuat numele ,,NUŢU”, iar pe unul dintre picioare are tatuate trei ste­luţe. La momentul plecării din Bergamo, Italia, tânăra purta o sa­lopetă de jeans, de cu­loare albastră, iar în picioare avea bascheţi de culoare neagră.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul de­pistării tinerei, care a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura