Minoră plecată de acasă

31 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Duminică, 30 august, la sediul Poliţiei municipiului Hu­nedoara, s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că fiica lui, Denisa Maria Dobondi (foto), în vârstă de 13 ani, în data de 29 august, în jurul orei 16:00, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.
La momentul plecării, minora era îm­brăcată cu pantaloni jeans de culoare neagră, o buză de culoarea albă cu mâneci lungi, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare albă (marca FILA).
Minora are o înălţime de circa 1,50 m, ten măsliniu, ochi căprui, faţă rotundă, pe obraz are trei aluniţe, două dispuse sub ochiul drept, iar una deasupra buzei superioare, păr creţ, lung, până mai jos de nivelul umerilor, vopsit negru şi are un tatuaj cu inscripţia literei ,,A”, la nivelul antebraţului stâng.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice, în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Probleme în dosarul „Bonnie şi Clyde ai Estului”

Judecătorii hunedoreni au încercat să-l audieze pe unul dintre inculpaţii din dosar, aflat în puşcărie în Budapesta, prin video­conferinţă. Din...

Oraşele Simeria şi Petrila, singurele din judeţ fără restaurante deschise în interior, zeci de sate la fel. Se deschid cârciumile în interior!

Adriana Năstase Prefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă, şeful Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a semnat ieri, decizia prin care...

Bulina neagră

Ştefan Laco, locuitor din municipiul Hunedoara Pentru că judecătorii i-au prelungit arestul preventiv, el fiind unul dintre principalii acuzaţi şi...

Închide